kontakta oss
08-764 61 10

Oavsett om du hyr eller köper en maskin eller om du har en fråga om någon annan av våra tjänster är du välkommen att kontakta oss. Ring oss på 08-764 61 10 eller fyll i kontaktformuläret nedan. Vill du istället kontakta någon av våra medarbetare direkt hittar du alla kontaktuppgifter genom att trycka på knappen ”Våra medarbetare” nedan.

Skicka meddelande vÅRA MEDARBETARE

Stockholm
Mätarvägen 21, 19637 Kungsängen
08-764 61 10
MÅNDAG - FREDAG 07:00 - 17:00
info@pantrading.com

Göteborg
Norra Deltavägen 7, 41707 Göteborg
031-764 91 10
MÅNDAG - FREDAG 07:00 - 17:00
goteborg@panrental.se

Om oss

Vår koncern består i huvudsak av två större bolag som jobbar nära varandra och möjliggör att vi kan erbjuda våra kunder ett komplett paket av tjänster som uppfyller alla behov. Pan Rental , som är den nyaste och snabbast växande delen av koncernen, fokuserar på uthyrning av maskiner-stora som små. Pan Trading, som är den andra delen av koncernen, sysslar med handel av nya och begagnade maskiner, utrustning samt rivningsutrustning. Vi erbjuder även kompletta maskinreparationer och underhållstjänster.

Vår filosofi är att alltid försöka leverera lite mer än vi lovat och det tillämpar vi i relationerna med våra kunder, medarbetare och våra partners oavsett omfattning. Vi anser att ingenting är omöjligt och bemöter alla kunder med professionalism, tillämpar goodwill och strävar alltid efter långsiktigt samarbete.

VI LEVERERAR MER ÄN VI LOVAT
pantrading

Vår historia Pan Trading grundades i mitten av 1990-talet under den svenska finanskrisen av Uppsala universitetstudenten Sokrates Tsiaras. Till en början var målet att exportera maskiner till europeiska länder, men när svensk ekonomi började vinna mark igen drev den svenska efterfrågan Pan Trading till att bli en av Sveriges största importörer av begagnade maskiner, då genom att använda ett stort kontaktnät i Europa för att hitta kvalitetsmaskiner med konkurrenskraftig prissättning och även skapa en viktig kundbas som fortfarande är grunden för företagets framgång. I början av årtusendet fick Pan Trading sitt första avtal som generalagent och fortsätter sedan dess att erbjuda både begagnade och nya maskiner enligt kundernas behov. Pan Rental bildades 2012 genom den växande efterfrågan på maskinuthyrning och då för att uteslutande fokusera på de nya utmaningar som uppstod genom expansionen av verksamheten inom uthyrningsområdet.

Pålitlighet Företaget växer ständigt vilket även lett till en AAA-nivå av kreditvärdighet och en DI Gasell-utmärkelse. Under 2022 vann Sokrates Tsiaras även pris för Årets Företagare i kommunen Upplands-Bro.

machine financing
Om oss

VÅRA TJÄNSTER

Under årens lopp har både Pan Trading och Pan Rental utvecklats i god takt och erbjuder idag ett brett utbud av tjänster för att kunna hantera alla våra kunders behov. Vi erbjuder solida och konkurrenskraftiga lösningar på maskinmarknaden, oavsett om det är att köpa eller hyra en maskin. Vi har något för alla!

Alla våra tjänster följer givetvis marknadens höga standard och kan anpassas helt efter kundens behov.

Om oss
MASKINUTHYRNING

Pan Rental är ett av de största företagen inom maskinuthyrningssektorn i Sverige och erbjuder lösningar för kort- eller långsiktig maskinuthyrning samt uthyrningslösningar med möjlighet att köpa maskinen efter hyrestiden. Pan Rental investerar ständigt i sin flotta när det gäller antalet tillgängliga maskiner samt kvaliteten på flottan och erbjuder mer än 250 små, medelstora och stora entreprenadmaskiner med en snittålder på mindre än 3 år och mestadels från ledande tillverkare som Volvo och Caterpillar.

FÖRSÄLJNING AV  Begagnade maskiner
FÖRSÄLJNING AV Begagnade maskiner

På vår anläggning i Kungsängen finns alltid cirka 150 begagnade entreprenadmaskiner i alla storlekar direkt tillgängliga för försäljning. Vi hanterar lätt begagnade maskiner som ursprungligen såldes på den skandinaviska marknaden men även utvalda maskiner med låg arbetstid som kommer från vår uthyrningsflotta alternativt maskiner som våra kunder byter in mot en nyare eller en annan typ av maskin. Våra begagnade maskiner besiktas givetvis innan inköp och vid behov repareras de innan de levereras till sin nya ägare redo för arbete.

machine delivery
OKADA Demoleringsutrustning

Vår koncern importerar och distribuerar rivningsutrustning från japanska Okada på den svenska marknaden. Vi lagerför hela sortimentet av Okada-produkter så som Hydraulhammare från 75-5600 kg och rivningsutrustning som pulveriserare , primärkrossar , stålskärare , multikrossar och sorteringsgripar .

machine service
INKÖP AV BEGAGNADE MASKINER

Pan Trading är alltid intresserade av att köpa begagnade maskiner från den skandinaviska marknaden. Vår målsättning är att inom högst 48 timmar, beroende på maskintyp, lämna ett marknadsmässigt och bra prisförslag till en kund som vill sälja en maskin. Alternativt kan kunden också be oss att sälja sin maskin på provision och att själv sätta försäljningspriset.

machine delivery
FÖRSÄLJNING AV Redskap och utrustning

Pan Trading tillverkar, i samarbete med en tredjepartstillverkare, skopor för grävmaskiner av alla storlekar med vårt eget varumärke och våra egna mönster. Samtidigt samarbetar vi med alla välkända leverantörer av utrustning till grävmaskiner och lastmaskiner verksamma på den svenska marknaden, t.ex. Steelwrist, Engcon, SMP, Drivex, ufo, e.t.c. För att uppnå leverans med kort varsel lagerför vi ett stort antal nya verktyg i vårt lager och det finns också ett betydande antal begagnade verktyg med en stor andel av dem renoverade av vår verkstad. 

Om oss VÅRA LOKALER

Förutom den kontinuerliga satsningen på personal och på utbildning av våra medarbetare investerar vi löpande i våra nya lokaler i Kungsängen så att våra mekaniker kan utföra alla typer av arbeten under de bästa förutsättningarna. Vår byggnad består idag av 3000 kvadratmeter fullt utrustade verkstadsområden för reparation och underhåll av maskiner som inkluderar ett komplett reservdelslager och även specialområden för tvätt, målning, sandblästring och svetsuppgifter.
Idag hittar ni oss på Mätarvägen 21 i Kungsängen precis intill E18.

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress för att ta del av vårt nyhetsbrev med de senaste nyheterna och erbjudanden från oss

Prenumerera