kontakta oss
08-764 61 10

Oavsett om du hyr eller köper en maskin eller om du har en fråga om någon annan av våra tjänster är du välkommen att kontakta oss. Ring oss på 08-764 61 10 eller fyll i kontaktformuläret nedan. Vill du istället kontakta någon av våra medarbetare direkt hittar du alla kontaktuppgifter genom att trycka på knappen ”Våra medarbetare” nedan.

Skicka meddelande vÅRA MEDARBETARE

Stockholm
Mätarvägen 21, 19637 Kungsängen
08-764 61 10
MÅNDAG - FREDAG 07:00 - 17:00
info@pantrading.com

Göteborg
Norra Deltavägen 7, 41707 Göteborg
031-764 91 10
MÅNDAG - FREDAG 07:00 - 17:00
goteborg@panrental.se

Om oss

KARRIÄR

Vi på Pan Trading letar ständigt efter nya medarbetare som i syfte att stärka upp vårt team och bli ännu större och starkare. Vi anser att en av nyckelpunkterna i vår fortsatta utveckling är personalen och vi investerar regelbundet i att utbilda våra anställda. Hos oss får känna sig delaktigt i ett team och ges stöd för att utveckla sin yrkesroll och uppmuntras att ta egna initiativ för att hitta lösningar. ‎Lite längre ner på sidan hittar du våra lediga jobb och har vi ingen matchande tjänst just nu så hör gärna av dig till oss med en spontanansökan så hör vi av oss så fort vi kan.

JOBBA HOS OSS
LEDIGA JOBB
ARBETSROLL: Verkstadsmekaniker

Kommun: Upplands-Bro
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

LÄS MER OM JOBBET OCH ANSÖK
ARBETSBESKRIVNING

Arbetet innebär allt från fältarbete till reparation/felsökning av komponenter och maskiner såsom t.ex. motorer, transmission, hydraulsystem, och övrig utrustning.  Även utrustningsinstallationer förekommer.

Här söker vi dig som är lösningsorienterad och serviceinriktad, du vill alltid hitta de bästa lösningarna för företaget. Du uppskattar en varierad dag och ser alltid din chans att utvecklas och lära dig mer och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker av entreprenadmaskiner. Du är även kunnig inom motorer, hydraulik, elektronik och är van vid att arbeta med datorer.

Vi ser gärna att du har fordonstekniskt gymnasium eller motsvarande utbildning och kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt samt goda datorkunskaper.

Arbetet sker i vår toppmoderna anläggning där kvalitén på arbetet är jätteviktig för oss och våra kunder. Du ingår i ett team där vi både på egen hand och tillsammans hjälps åt att färdigställa maskinerna och avsluta arbeten. Hos oss är varje medarbetare en viktig del av företaget och vi vill att alla ska trivas hos oss.


Kvalifikationer

 • B-kort är ett krav, övriga är meriterande
 • Ha relevant tidigare erfarenhet
 • Vara noggrann och lösningsfokuserad
 • Kunna arbeta bra i team
 • Vill lära dig mer och utvecklas


Övrigt

 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Sysselsättningsgrad: Heltid
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Lön:Marknadsmässig lön enl ök


Om Pan Trading & Koncernen

I snart 30 år har Pan Trading & Rental försett små och stora företag inom bygg- och anläggningssektorn med kvalitativa anläggningsmaskiner, tillbehör, reservdelar och rivningsutrustning. Vi försöker att alltid leverera lite mer än vad vi lovat och vi tycker att det är viktigt att ingenting på förhand är omöjligt. Vår högsta prioritet är att etablera långsiktiga och professionella relationer med våra kunder för att fortsätta vara en nyckelsamarbetspartner för yrkesverksamma inom bygg- och anläggningssektorn. 

Verksamheterna ingår i en familjeägd koncern som haft en kraftig tillväxt och god lönsamhet de senaste åren. Vi sitter i egna och nybyggda lokaler i ett expansivt område i Kungsängen och bolagens kunder utgörs av företag i framför allt Sverige, Norden och Europa.

Pan Trading är ett av Nordens ledande bolag vad gäller försäljning av begagnade entreprenadmaskiner. Vi anser oss ha en av Stockholms mest kompletta verkstäder för att ta hand om entreprenadmaskiner både internt och externt.

De varumärken på maskiner vi främst arbetar med är Caterpillar och Volvo, men vi arbetar också med andra varumärken som t ex Hitachi, Liebherr, Komatsu, Doosan, Eurocomach, m.fl.

Har du frågor om rollen och oss som företaget eller har du funderingar kring processen?


Kontakta Kim Malm Törnqvist på 0720-10 68 44 eller kim@pantrading.com

Vi ser fram emot din ansökan!

SKICKA IN ANSÖKAN
Kom och jobba hos oss

Vi är alltid på jakt efter bra personal som vill stanna hos oss länge och därför ger vi alltid våra medarbetare möjlighet att växa inom företaget.

facilities
Toppmodern och fullt utrustad verkstad

Vi investerar löpande i våra nya lokaler i Kungsängen så att våra mekaniker kan utföra alla typer av arbeten under de bästa förutsättningarna. Vår byggnad består idag av 3000 kvadratmeter fullt utrustade verkstadsområden för reparation och underhåll av maskiner som inkluderar ett komplett reservdelslager och även lokaler för tvätt, målning, sandblästring och svetsuppgifter.

team
Vårt team

Hos oss ska det vara roligt att gå till jobbet och vi tror på vikten av att våra anställda får möjlighet att utvecklas. Vår personal har olika bakgrunder, erfarenheter och expertisområden men gemensamt har vi alla samma mål. Alla medarbetare är lika viktiga och behövs och är en stor del i vårt företag.

workshop
Alltid i framkant

Vi vill kunna erbjuda våra hyrkunder en toppmodern maskinpark och investerar löpande i nya maskiner och nya tillbehör som kommer ut på marknaden. Vår personal är även alltid up to date med kommande maskiner och trender inom maskinvärlden. Allt för att våra kunder ska erbjudas det bästa.

application
SPONTANANSÖKAN

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Vi är fortfarande nyfiken på just dig och vad du kan tillföra vårt team.

 • Mekaniker
 • Depåansvarig
 • Reservdelskooordinator
 • Maskinuthyrare
 • Maskinförsäljare
 • Marknadskoordinator
SKICKA IN DITT CV
Prenumerera på
vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress för att ta del av vårt nyhetsbrev med de senaste nyheterna och erbjudanden från oss

Prenumerera