kontakta oss
08-764 61 10

Oavsett om du hyr eller köper en maskin eller om du har en fråga om någon annan av våra tjänster är du välkommen att kontakta oss. Ring oss på 08-764 61 10 eller fyll i kontaktformuläret nedan. Vill du istället kontakta någon av våra medarbetare direkt hittar du alla kontaktuppgifter genom att trycka på knappen ”Våra medarbetare” nedan.

Skicka meddelande vÅRA MEDARBETARE

Stockholm
Mätarvägen 21, 19637 Kungsängen
08-764 61 10
MÅNDAG - FREDAG 07:00 - 17:00
info@pantrading.com

Göteborg
Norra Deltavägen 7, 41707 Göteborg
031-764 91 10
MÅNDAG - FREDAG 07:00 - 17:00
goteborg@panrental.se

KÖPA Begagnade Entreprenadmaskiner

Begagnade Entreprenadmaskiner TILL SALU

Pan Trading säljer begagnade entreprenadmaskiner till konkurrenskraftiga priser. På vår anläggning i Kungsängen finns alltid cirka 150 begagnade maskiner i alla möjliga storlekar redo för omgående leverans. Vi har alla typer av entreprenadmaskiner som begagnade bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, hjullastare, dumprar, schaktmaskiner, vältar m.fl. Våra begagnade maskiner kommer från flera ledande tillverkare på den svenska marknaden så som Volvo, Caterpillar, Doosan, Liebherr, Hitachi, Kubota m.fl och alla inkommande maskiner genomgår givetvis en besiktning och eventuella brister åtgärdas innan maskinen är redo att levereras till sin nya ägare.

Hittar du inte det du söker på hemsidan hemsida eller om har du ett specifikt maskinkrav-kontakta någon av våra säljare så hjälper vi dig. Vi har alltid produkter som antingen är på väg in eller som ännu inte är listade.

sweden
VI ERBJUDER VÅRA TJÄNSTER
I HELA SVERIGE

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. Oavsett projektstorlek, och oavsett om det gäller maskinuthyrning eller att köpa entreprenadmaskiner och utrustning.

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress för att ta del av vårt nyhetsbrev med de senaste nyheterna och erbjudanden från oss

Prenumerera