kontakta oss
08-764 61 10

Oavsett om du hyr eller köper en maskin eller om du har en fråga om någon annan av våra tjänster är du välkommen att kontakta oss. Ring oss på 08-764 61 10 eller fyll i kontaktformuläret nedan. Vill du istället kontakta någon av våra medarbetare direkt hittar du alla kontaktuppgifter genom att trycka på knappen ”Våra medarbetare” nedan.

Skicka meddelande vÅRA MEDARBETARE

Stockholm
Mätarvägen 21, 19637 Kungsängen
08-764 61 10
MÅNDAG - FREDAG 07:00 - 17:00
info@pantrading.com

Göteborg
Norra Deltavägen 7, 41707 Göteborg
031-764 91 10
MÅNDAG - FREDAG 07:00 - 17:00
goteborg@panrental.se

GENERALAGENT I SVERIGE FÖR

Okada Rivningsutrustning

Pan Trading Machinery är generalagent i Sverige av all rivningsutrustning från Okada. Okada Aiyon Corporation är en japansk tillverkare av tung utrustning som har varit på marknaden för rivningsutrustning i 80 år. Okada har en ledande position på marknaden och tillverkar förstklassig rivningsutrustning så som hydrauliska hammare, krossar och saxar konstruerade för att klara av de mest krävande arbetsförhållandena.

Okada-produkter byggs alltid enligt de högsta kvalitetskriterierna och anses vara bland de bästa branschen har att erbjuda .

Okada Rivningsutrustning
OKADA Hydraulhammare
Okada Rivningsutrustning OKADA Hydraulhammare

De främsta fördelarna med Okadas Hydraulhammare, är lång hållbarhet, på grund av den solida konstruktionen till stor del i Hardox, och en av de bästa effekt- och slagfaktorerna i branschen, samt förenklat underhåll på grund av mindre rörliga delar jämfört med andra premiumalternativ. Okada hydraulhammare finns tillgängliga för maskiner mellan 1-60 ton.

VISA MODELLER

Okada Rivningsutrustning Demolering Pulveriserare

Okadas pulveriserare är välkända för en prestanda i världsklass. De är en storfavorit hos rivningsföretag utöver hela världen. Dessa pulveriserare erbjuds i tre produktgrupper; fasta modeller utan rotation, 360 graders rotationsmodeller, samt fasta modeller med magneter, där även Okada innehar flera innovativa patenter. Alla produktmodeller, i alla tre kategorier, kan användas för såväl primär som sekundär krossning .

Okada OSC
Demolering Pulveriserare Okada OSC

Den platta breda käftöppningen, krossområdet och en inre hastighetsventil, möjliggör att snabbt ta tag i och krossa stora delar av betong med oöverträffad produktivitet. Den lilla kroppen gör den dessutom enkel att manövrera.

VISA MODELLER
Okada ORC Roterande
Demolering Pulveriserare Okada ORC Roterande

Höghastighetspulveriserare för att bearbeta betongväggar, tegel och betongklumpar i små bitar. Okada ORC Serien ”Rotation Pulverizer” är rätt verktyg för att separera armeringsjärn för återvinning.

VISA MODELLER
Okada OSC + Magnet
Demolering Pulveriserare Okada OSC + Magnet

Okada OSC-serien ”pulveriserare med elektromagnet”, har den klassiska ”OSC-seriens” fördelar, plus möjligheten att enkelt samla metaller genom att använda magneten ovanpå fästet.

VISA MODELLER

Okada Rivningsutrustning Demolition Crushers

Okadas rivningskrossar och skärare är konstruerade utifrån årtionden av japansk ingenjörserfarenhet. De är lämpliga för tunga uppgifter, som skärning av betong- och stålramkonstruktioner, stålbroar samt betongfundament. Den speciella gjutlegeringen som används levererar en lätt kross med överlägsen prestanda.

Okada TS-WB Primary
Demolition Crusher Okada TS-WB Primary

Okada ”TS-WB-seriens” rivningskrossar, bearbetar armerade betongstrukturer, byggnader, broar och fundament. Erbjuds i viktklasser från 170 kg till 13000 kg.

VISA MODELLER
Okada TSRC
Demolition Crusher Okada TSRC

TSRC-serien ”Multi Crushers” är idealiska för bearbetning av betong- och stålramskonstruktioner, betongbyggnader, stålbroar, stålbyggnader etc.

VISA MODELLER
Okada TS-S
Demolition Crusher Okada TS-S

Okadas Crushers hanterar armerad betong såväl som stålkonstruktioner. De speciella materialegenskaperna erbjuder en överlägsen hållbarhet med reducerad vikt.

VISA MODELLER
Okada TS-W Cross
Demolition Crusher Okada TS-W Cross

Okadas TS-W serie med kross-saxar, är ändamålsenlig vid hantering av olika typer av stålkonstruktioner, exempelvis stålbalkar. Käftarnas korsade knivblad kan slå hål i föremålet, vilket gör det möjligt att skära föremål som är större än knivbladets längd.

VISA MODELLER
Okada TS-W
Demolition Crusher Okada TS-W

Okada TS-W-serien saxar är idealiska vid bearbetning av stålramstrukturer tack vare det längsta skärbladet i sin klass, samt en hög oljeflödeshastighetsventil som minskar cykeltiden.

VISA MODELLER

TILLGÄNGLIG FÖR OMGÅENDE LEVERANS FÅ ETT PRISFÖRSLAG IDAG

På vår anläggning i Kungsängen, Stockholm hittar du alltid ett brett sortiment av Okada rivningsutrustning tillgänglig för försäljning och med snabb leveranstid. När vi har hjälpt dig att välja rätt utrustning utför vi också installation och konfiguration av utrustningen på din maskin på plats i vår verkstad.

Ring oss: 08-764 61 10
Prenumerera på
vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress för att ta del av vårt nyhetsbrev med de senaste nyheterna och erbjudanden från oss

Prenumerera