kontakta oss
08-764 61 10

Oavsett om du hyr eller köper en maskin eller om du har en fråga om någon annan av våra tjänster är du välkommen att kontakta oss. Ring oss på 08-764 61 10 eller fyll i kontaktformuläret nedan. Vill du istället kontakta någon av våra medarbetare direkt hittar du alla kontaktuppgifter genom att trycka på knappen ”Våra medarbetare” nedan.

Skicka meddelande vÅRA MEDARBETARE

Stockholm
Mätarvägen 21, 19637 Kungsängen
08-764 61 10
MÅNDAG - FREDAG 07:00 - 17:00
info@pantrading.com

Göteborg
Norra Deltavägen 7, 41707 Göteborg
031-764 91 10
MÅNDAG - FREDAG 07:00 - 17:00
goteborg@panrental.se

OKADA Hydraulhammare img-2
VISA ALLA BILDER OCH VIDEOS

OKADA Hydraulhammare

De främsta fördelarna med Okadas Hydraulhammare, är lång hållbarhet, på grund av den solida konstruktionen till stor del i Hardox, och en av de bästa effekt- och slagfaktorerna i branschen, samt förenklat underhåll på grund av mindre rörliga delar jämfört med andra premiumalternativ. Okada hydraulhammare finns tillgängliga för maskiner mellan 1-60 ton.

välj modell*
Be om offert
-Eller- kontakta våra säljare
okadaaiyon

VISA PRODUKTERFRÅN OKADA

Pan Trading Machinery är generalagent i Sverige av all rivningsutrustning från Okada. Okada Aiyon Corporation är en japansk tillverkare av tung utrustning som har varit på marknaden för rivningsutrustning i 80 år. Okada har en ledande position på marknaden och tillverkar förstklassig rivningsutrustning så som hydrauliska hammare, krossar och saxar konstruerade för att klara av de mest krävande arbetsförhållandena.

VISA PRODUKTER

TILLGÄNGLIG FÖR OMGÅENDE LEVERANS FÅ ETT PRISFÖRSLAG IDAG

På vår anläggning i Kungsängen, Stockholm hittar du alltid ett brett sortiment av Okada rivningsutrustning tillgänglig för försäljning och med snabb leveranstid. När vi har hjälpt dig att välja rätt utrustning utför vi också installation och konfiguration av utrustningen på din maskin på plats i vår verkstad.

Ring oss: 08-764 61 10
Prenumerera på
vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress för att ta del av vårt nyhetsbrev med de senaste nyheterna och erbjudanden från oss

Prenumerera