kontakta oss
08-764 61 10

Oavsett om du hyr eller köper en maskin eller om du har en fråga om någon annan av våra tjänster är du välkommen att kontakta oss. Ring oss på 08-764 61 10 eller fyll i kontaktformuläret nedan. Vill du istället kontakta någon av våra medarbetare direkt hittar du alla kontaktuppgifter genom att trycka på knappen ”Våra medarbetare” nedan.

Skicka meddelande vÅRA MEDARBETARE

Mätarvägen 21, 19637 Kungsängen, Sweden
08-764 61 10
MÅNDAG - FREDAG 07:00 - 17:00
info@pantrading.com

NYA MASKINER

Eurocomach

Eurocomach

Pan Trading Machinery AB är generalagent här i Sverige för de kompakta och flexibla mini- och midigrävarna från Eurocomach i viktklasserna 1-10 ton. De anses vara högkvalitativa maskiner med produktion i Europa och designas och tillverkas därför för europeiska förhållanden och behov. Maskinerna är dessutom solida, pålitliga och lätta att underhålla.

VISA PRODUKTER

Okada Aiyon

Okada Aiyon

Pan Trading Machinery är generalagent i Sverige av all rivningsutrustning från Okada. Okada Aiyon Corporation är en japansk tillverkare av tung utrustning som har varit på marknaden för rivningsutrustning i 80 år. Okada har en ledande position på marknaden och tillverkar förstklassig rivningsutrustning så som hydrauliska hammare, krossar och saxar konstruerade för att klara av de mest krävande arbetsförhållandena.

VISA PRODUKTER
Prenumerera på
vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress för att ta del av vårt nyhetsbrev med de senaste nyheterna och erbjudanden från oss

Prenumerera