Du kommer utföra svets- samt smidesarbeten på redskap och utrustning men det förekommer även reparationer på entreprenadmaskiner. Som person har du ett stort tekniskt intresse. Du kan svetsa och bygga maskiner och utrustning efter ritning. Arbetsuppgifterna kommer vara till stor del varierande.

Vi ser gärna att du har fordonstekniskt gymnasium eller motsvarande utbildning och kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt goda datorkunskaper.

Arbetet sker i vår toppmoderna anläggning där kvalitén på arbetet är jätteviktig för oss och våra kunder. Du ingår i ett team där vi både på egen hand och tillsammans hjälps åt att färdigställa maskinerna och avsluta arbeten. Hos oss är varje medarbetare en viktig del av företaget och vi vill att alla ska trivas.

 

Vi söker dig som:

 

Övrigt:

 

Om Pan Trading & koncernen

I snart 30 år har Pan Trading & Rental försett små och stora företag inom bygg- och anläggningssektorn med kvalitativa anläggningsmaskiner, tillbehör, reservdelar och rivningsutrustning. Vi försöker att alltid leverera lite mer än vad vi lovat och vi tycker att det är viktigt att ingenting på förhand är omöjligt. Vår högsta prioritet är att etablera långsiktiga och professionella relationer med våra kunder för att fortsätta vara en nyckelsamarbetspartner för yrkesverksamma inom bygg- och anläggningssektorn. 

Verksamheterna ingår i en familjeägd koncern som haft en kraftig tillväxt och god lönsamhet de senaste åren. Vi sitter i egna och nybyggda lokaler i ett expansivt område i Kungsängen och bolagens kunder utgörs av företag i framför allt Sverige, Norden och Europa.

Pan Trading är ett av Nordens ledande bolag vad gäller försäljning av begagnade entreprenadmaskiner. Vi anser oss ha en av Stockholms mest kompletta verkstäder för att ta hand om entreprenadmaskiner både internt och externt.

De varumärken på maskiner vi främst arbetar med är Caterpillar och Volvo, men vi arbetar också med andra varumärken som t ex Hitachi, Liebherr, Komatsu, Doosan, Eurocomach, m.fl.

Har du frågor om rollen och oss som företaget eller har du funderingar kring processen?

 

Kontakta Kim Malm Törnqvist på 0720-10 68 44 eller kim@pantrading.com

Vi ser fram emot din ansökan!