contact us
+46 87 646110

Whether you are renting or buying a machine or you have a question about any other of our services you can contact us in various ways. Call us at +46 08-7646110 which serves as a single point of contact for all our services or send us a message by filling out the contact form or even contact directly someone of our staff using the contact details which you will find by pressing the View Personnel button below .

Send Message View Personnel

Stockholm
Mätarvägen 21, 19637 Kungsängen
87 646110
Mon-Fri 07:00 - 17:00
info@pantrading.com

Göteborg
Norra Deltavägen 7, 41707 Göteborg
031-764 91 10
Mon-Fri 07:00 - 17:00
goteborg@panrental.se

Group

Careers

Our group is constantly looking for new people who will make our team bigger and stronger. We recognize the human factor as a key point in our continued development and invest steadily in the training of our employees. In our place , all members of our team are supported to develop their professional role and are encouraged to take initiatives and feel involved in the work process.
Below you can find the available jobs but even if you do not find what you are looking for, we still want to hear about you. You are always welcome to send a spontaneous application and we promise to respond as soon as possible.

Join Our Team Today
Open Positions
role: Ekonomichef till Pan Trading Machinery AB

Kommun: Upplands-Bro
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

VIEW ROLE & APPLY
job description

Är du prestigelös och en lagspelare?

Är du affärsdriven och analytisk?

Trivs du att arbeta nära verksamheten?

Då kan du vara den ekonomichef som Pan-koncernen söker!

 

Om uppdragsgivaren

Pan-koncernen består i huvudsak av två större verksamheter som jobbar nära varandra och möjliggör att vi kan erbjuda våra kunder ett komplett paket av tjänster som uppfyller alla behov. Pan Rental, som är den snabbast växande delen av koncernen, fokuserar på uthyrning av maskiner. Totalt har vi idag ca 180 maskiner i vår flotta, stora som små. Pan Trading, sysslar med handel av nya och begagnade maskiner, utrustning/tillbehör till maskiner samt rivningsutrustning. Under 2021 sålde vi ca 360 maskiner. Maskinreparationer och underhållstjänster tar vi hand om själva i våra moderna verkstäder. Idag har vi anläggningar i Stockholm och Göteborg.

Pan-koncernen har idag ca 30 anställda och huvudkontoret ligger i koncernens egna lokaler i Kungsängen utanför Stockholm. Koncernen omsatte 2021 närmare 500 MSEK.

Nyckelord för koncernen är förtroende, ärlighet och långsiktighet vilket speglar alla relationer med kunder, samarbetspartners och kollegor.

 

Beskrivning av tjänsten

Som ekonomichef för Pan-koncernen får du ett övergripande ansvar för ekonomifunktionen och ingår i företagsledningen där du bidrar med din kompetens i framför allt ekonomiska frågeställningar - från analyser, budgetarbete och prognosrapporter till att ta fram och följa upp relevanta KPI:er och förädla struktur i ekonomi- och verksamhetsprocesser. Vi har ekonomisk uppföljning på projektnivå vilket innebär att du får ett nära samarbete med affärsverksamheten. I ditt team har du två duktiga medarbetare som sköter det mesta av den löpande redovisningen, och även delar av bokslutsarbetet.

Då koncernen är i en process att byta affärssystem kommer du ha en viktig och ledande roll vad gäller att se över och utveckla den finansiella styrningen och rapporteringen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • - Ansvar för månads- och årsbokslut.
 • - Upprättande av årsredovisning och koncernredovisning.
 • - Ta fram och presentera KPI:er, analyser och rapporter till företagsledningen.
 • - Framtagande av analyser/underlag för att utvärdera framtida möjligheter för koncernen.
 • - Systemansvarig för affärssystemet och utveckling av detta.
 • - Driva utvecklingsprojekt och förändringsarbete inom det ekonomiska området med fokus på effektiva processer och rapporter.
 • - Säkerställa att företaget uppfyller alla legala krav för redovisningen, vilken sker enligt K3-regelverket.
 • - Löneadministration
 • - Övergripande ansvar för moms-, arbetsgivar- och inkomstdeklarationer.
 • - Ansvarig för kontakter med revisorer och Skatteverket, samt övriga externa parter.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad civilekonom och arbetat några år som ekonomichef. Du har goda redovisningskunskaper och är en mycket van användare av Excel.

Du är proaktiv och en strukturerad person.

Du är nyfiken, vill förstå sammanhang och motiveras av förbättrings- och utvecklingsarbete.

Du trivs att arbeta affärsnära och är van att sätta upp mål, samt implementera och följa upp ekonomiska processer och strukturer.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Du har goda ledaregenskaper med vana att coacha och driva arbetet framåt.

Du är en prestigelös lagspelare som bidrar till en positiv stämning på kontoret.

Meriterande om du tidigare i din karriär har arbetat som Controller.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av affärssystembyte och systemimplementation.

Meriterande med erfarenhet av arbete i Microsoft Business Central och/eller BI-verktyg.

Meriterande med erfarenhet från internationell handel (valutahandel, momsfrågor, tull etc.).

 

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Pan Trading Machinery med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig David Andersson, tel 072-853 09 96. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Som en del i Invici’s rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

 

Om Invici

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år

Apply for Role
role: Verkstadschef

Kommun: Upplands-Bro
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

VIEW ROLE & APPLY
job description

Målet med din roll är att planera, styra och övervaka den dagliga driften i vår verkstad så att produktionsflödet, från inkommande till säljfärdig maskin, blir så effektivt som möjligt.

Rollen innebär personalansvar för medarbetare i verkstad, tvätthall, på gårdsplan, de som arbetar i fält och viss administrativ personal. Därmed är resurs- och kompetenssäkring, utveckling- och engagemang av personal viktiga arbetsuppgifter som ingår i den här rollen.

Verkstadschefen har det övergripande ansvaret, vilket för oss innebär att du bidrar till en framgångsrik verkstad genom att ständigt förbättra och utveckla rutiner samt se till att det är en trygg och stimulerande arbetsmiljö. Du blir en nyckelspelare i ett team där vi både på egen hand och tillsammans hjälps åt att nå mål och avsluta arbeten.

Arbetet sker i nära samarbete med och rapportering till företagsledningen.

Du kommer att arbeta i vår toppmoderna anläggning där kvalitén på arbetet är jätteviktig för oss och våra kunder. Du ingår i ett team där vi både på egen hand och tillsammans hjälps åt att färdigställa maskinerna och avsluta arbeten. Hos oss är varje medarbetare en viktig del av företaget och vi vill att alla ska trivas hos oss.

 

Kvalifikationer

 • B-kort är ett krav, övriga är meriterande
 • Gärna ha relevant tidigare erfarenhet av en ledande position
 • Vara noggrann och lösningsfokuserad
 • Kunna arbeta bra i team
 • Vill lära dig mer och utvecklas


Övrigt

 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Sysselsättningsgrad: Heltid
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Lön:Marknadsmässig lön enl ök

 

Om Pan Trading & Koncernen

I snart 30 år har Pan Trading & Rental försett små och stora företag inom bygg- och anläggningssektorn med kvalitativa anläggningsmaskiner, tillbehör, reservdelar och rivningsutrustning. Vi försöker att alltid leverera lite mer än vad vi lovat och vi tycker att det är viktigt att ingenting på förhand är omöjligt. Vår högsta prioritet är att etablera långsiktiga och professionella relationer med våra kunder för att fortsätta vara en nyckelsamarbetspartner för yrkesverksamma inom bygg- och anläggningssektorn. 

Verksamheterna ingår i en familjeägd koncern som haft en kraftig tillväxt och god lönsamhet de senaste åren. Vi sitter i egna och nybyggda lokaler i ett expansivt område i Kungsängen och bolagens kunder utgörs av företag i framför allt Sverige, Norden och Europa.

Pan Trading är ett av Nordens ledande bolag vad gäller försäljning av begagnade entreprenadmaskiner. Vi anser oss ha en av Stockholms mest kompletta verkstäder för att ta hand om entreprenadmaskiner både internt och externt.

De varumärken på maskiner vi främst arbetar med är Caterpillar och Volvo, men vi arbetar också med andra varumärken som t ex Hitachi, Liebherr, Komatsu, Doosan, Eurocomach, m.fl.

Har du frågor om rollen och oss som företaget eller har du funderingar kring processen?


Kontakta Kim Malm Törnqvist på 0720-10 68 44 eller kim@pantrading.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Apply for Role
role: Verkstadsmekaniker

Kommun: Upplands-Bro
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

VIEW ROLE & APPLY
job description

Arbetet innebär allt från fältarbete till reparation/felsökning av komponenter och maskiner såsom t.ex. motorer, transmission, hydraulsystem, och övrig utrustning.  Även utrustningsinstallationer förekommer.

Här söker vi dig som är lösningsorienterad och serviceinriktad, du vill alltid hitta de bästa lösningarna för företaget. Du uppskattar en varierad dag och ser alltid din chans att utvecklas och lära dig mer och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker av entreprenadmaskiner. Du är även kunnig inom motorer, hydraulik, elektronik och är van vid att arbeta med datorer.

Vi ser gärna att du har fordonstekniskt gymnasium eller motsvarande utbildning och kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt samt goda datorkunskaper.

Arbetet sker i vår toppmoderna anläggning där kvalitén på arbetet är jätteviktig för oss och våra kunder. Du ingår i ett team där vi både på egen hand och tillsammans hjälps åt att färdigställa maskinerna och avsluta arbeten. Hos oss är varje medarbetare en viktig del av företaget och vi vill att alla ska trivas hos oss.


Kvalifikationer

 • B-kort är ett krav, övriga är meriterande
 • Ha relevant tidigare erfarenhet
 • Vara noggrann och lösningsfokuserad
 • Kunna arbeta bra i team
 • Vill lära dig mer och utvecklas


Övrigt

 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Sysselsättningsgrad: Heltid
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Lön:Marknadsmässig lön enl ök


Om Pan Trading & Koncernen

I snart 30 år har Pan Trading & Rental försett små och stora företag inom bygg- och anläggningssektorn med kvalitativa anläggningsmaskiner, tillbehör, reservdelar och rivningsutrustning. Vi försöker att alltid leverera lite mer än vad vi lovat och vi tycker att det är viktigt att ingenting på förhand är omöjligt. Vår högsta prioritet är att etablera långsiktiga och professionella relationer med våra kunder för att fortsätta vara en nyckelsamarbetspartner för yrkesverksamma inom bygg- och anläggningssektorn. 

Verksamheterna ingår i en familjeägd koncern som haft en kraftig tillväxt och god lönsamhet de senaste åren. Vi sitter i egna och nybyggda lokaler i ett expansivt område i Kungsängen och bolagens kunder utgörs av företag i framför allt Sverige, Norden och Europa.

Pan Trading är ett av Nordens ledande bolag vad gäller försäljning av begagnade entreprenadmaskiner. Vi anser oss ha en av Stockholms mest kompletta verkstäder för att ta hand om entreprenadmaskiner både internt och externt.

De varumärken på maskiner vi främst arbetar med är Caterpillar och Volvo, men vi arbetar också med andra varumärken som t ex Hitachi, Liebherr, Komatsu, Doosan, Eurocomach, m.fl.

Har du frågor om rollen och oss som företaget eller har du funderingar kring processen?


Kontakta Kim Malm Törnqvist på 0720-10 68 44 eller kim@pantrading.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Apply for Role
Why Join US

Because we try to create all the necessary conditions for someone to succeed in their job duties, we always aim at long-term working relationships with our employees and we give opportunities for everyone to grow within our team.

facilities
Fully equipped and modern facilities

We invest steadily in our workplace whether it is for building facilities or for the necessary work equipment. Regardless of the department that someone is employed in our company, gets a pleasant and efficient workplace and has access to all the latest technology tools to work.

team
We have the best employees!

Most of our staff have been with us for many years now. They understand most of all how important teamwork is and are ready to lift you up and help you grow and become a member of a team that knows how to face challenges and solve problems.

workshop
Always updated

Everyone has the opportunity to expand their knowledge base in our field of work. We work with machines from leading manufacturers in the market and we are constantly trained in the latest technological developments in order to always stay competitive.

application
Spontaneous application

Can't find an Open Position matching your criteria? We still want to hear about you. What knowledge or experience do you want to add to our team ?

 • Mechanic
 • Depot Manager
 • Spare parts Coordinator
 • Machine Rental
 • Machine Sales
 • Marketing
Send your CV
Subscribe to
Our Newsletter

Sign up to our newsletter and get our latest news and offers delivered directly to you inbox

subscribe